Skip to main content
0

Over Coby Muys

Over Coby Muys

Ik ben sinds januari 2002 werkzaam als gediplomeerd voetzorgverlener.

De aantekeningen diabetische voet en reumatische voet had ik toen vrijwel direct er na. Ik ben na mijn diplomeren 1 juni 2002 gaan werken bij de Accolade Zorggroep locatie “de Wijngaard” en sinds augustus 2011 ben ik ook werkzaam bij locatie “d ’Amandelboom”. Mijn diploma Medisch Pedicure heb ik sinds februari 2012 in mijn bezit. In 2014 ben ik begonnen met de opleiding Oncologisch voetzorgverlener en direct daarna Geriatrisch voetzorgverlener. In 2016 heb ik het plaatje compleet gemaakt door het behalen van een rijksoverheid erkend MBO 4 diploma voor Medisch Voetzorgverlener.

Een Medisch Voetzorgverlener is een gespecialiseerde voetzorgverlener die alle vormen van complexe voetproblematieken kan behandelen. Het betekent dat ik gekwalificeerd ben om mensen met verschillende medische voetproblemen te helpen. Wat voor voetproblemen u ook hebt.

Tevens heb ik thuis een praktijk .

U kunt terecht voor een preventieve voet behandeling, voetproblemen, gespecialiseerde behandelingen van risicovoeten en cosmetische voetbehandelingen. Door een flexibele inzet kunt u snel terecht voor een behandeling.

Natuurlijk is mijn praktijk aangesloten bij PROVOET, de landelijke branche organisatie voor pedicures in Nederland. Daarnaast ben ik gecertificeerd door PROCERT, het Kwaliteit Register voor Pedicures.

Ik doe mijn werk met erg veel plezier en voel het als een voorrecht om problemen te mogen verhelpen.

Uw Voeten.. de fundering van uw lichaam!

Aangesloten bij

Contact

  • Tel. 033 – 29 95 105
  • Mob. 06 – 285 50 255
  • mail@pedicure-coby.nl